Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu dahil 6 ilin acil sağlık hizmeti masada!
2024 yılı 9. Bölge İlleri Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı Ankara'da yapıldı.
Kastamonu ‘kansız’ kaldı!.. Son çare sosyal medya
Kan stokları azaldı, vatandaşlar hasta yakınları için sosyal medyadan kan arayışına giriyor
Derdiyok; "4 ayda Kastamonu'da yoğun tempo yaşadık"
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok, 4 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kastamonu'da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hastaların daha etkin bir şekilde tedavi edilmesi için yapılan çalışmalara vurgu yapan İl Müdürü Derdiyok, hastaların il dışına sevklerinin azaltılması noktasında da gayret içerisinde olduklarını kaydetti. 
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
Kuzeykent'te önemli gelişme!
Kuzeykent Mahallesi'nde önemli bir gelişme yaşandı. Kastamonu'da sadece 2 adet bulunan doktorlu ambulansın biri Kuzeykent'te görevlendirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, bu hizmete vesile olmanın gurur verici olduğunu dile getirerek; "Kuzeykent Mahallesi Kastamonu'da 2 tane bulunan doktorlu ambulanstan bir tanesine sahip olmuş oldu" dedi.
İçişleri Bakanlığı’ndan Kastamonu’daki kahraman polislere teşekkür
İçişleri Bakanlığı; resmi X hesabından; Kastamonu’da görev yapan polislerin yerinde müdahalesini paylaştı. Bankada kalp krizi geçiren vatandaşa müdahale ederek hayata tutunmasını sağlayan polis ekipleri, ‘’Kahraman polis memurlarımız, kalbi duran vatandaşımızı hayata döndürdü’’ notuyla paylaşıldı.
Kalbi duran vatandaşa polisten ‘hayat’ öpücüğü…
Kastamonu'da bir bankada sıra beklerken kalbi duran kişiyi trafik polisleri kalp masajı ve suni teneffüsle hayata döndürdü.
Erdoğan Berber, hayatını kaybetti
Kastamonu'da; Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatında yıllardır farklı görevlerde bulunan Erdoğan Berber, hayatını kaybetti.
DİKKAT!.. Acillere gitmeyin, çocuklarınızı da götürmeyin
Virüs kaynaklı hastalıklar arttı, vatandaş soluğu acil serviste aldı. Uzmanlardan ise uyarılar peş peşe geldi. Dikkat! Zorunlu olmadıkça acil kliniklere gidilmemeli özellikle de çocuklar buralara götürülmemeli...
Feci kazada yeni gelişme
Organize Sanayide meydana gelen feci kazada, yaralanan Celal Demirbaş hakkında son detaylar öğrenildi.
Termal otelin havuzunda hayatını kaybetti
Ordu’da bir termal otelin sıcak su havuzunda yüzerken kalbi duran bir kişi, Samsun’da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
KEAH’ta neler oluyor! Adım atacak yer kalmadı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde adım atılacak yer kalmadı.
KEAH'ta sevkleri engelleyecek ilk hamle gerçekleşti
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok; Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tosya Devlet Hastanesi'nde ek yoğun bakım ünitelerinin hizmete girdiğini açıkladı.
TTB, salgının sebebini açıkladı
Türk Tabipler Birliği, dikkat çekici bir basın açıklaması yayınladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da etkisini hissettiren ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir çok hastanın aynı şikayetlerle geldiği hastalığın kaynağını açıkladı.
Kastamonu'dan hasta sevkleri tarih oluyor!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni bir döneme giriliyor. Yetersiz yoğun bakım yatağı sebebiyle şehir dışına yapılan sevkler, artık tarih olacak.
Milletvekili Ekmekci'ye gitti; Uluay'dan geldi
CHP İl Başkanı İlke Karabacak’ın; AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci’yi eleştirmesinin ardından cevabı; AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay verdi…
Milletvekili Ekmekci'ye eleştiri: 'Kastamonu sokaklarında dolaşsaydın...'
CHP İl Başkanı İlke Karabacak, AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci'nin TBMM'de yaptığı konuşmayı eleştirdi. Milletvekili Ekmekci'yi Kastamonu sokaklarında gezmemek ve gerçekleri görmemekle eleştiren Karabacak, kadın, çocuk ve emeklilerin haklarını hatırlattı. Karabacak ayrıca, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki randevu sıkıntısına da değindi.
"Çözüm yok!" denildi: “KEAH BAŞARDI”
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Kalp Damar Cerrahi Dr. Öğretim Üyesi Burak Tamtekin ve uzman ekibi başarılı bir “biyolojik aort kapak değişimi” operasyonuna imza attı
KEAH’ın önünden Dünya’ya çağrı!
Sağlık-Sen tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Filistin’e destek açıklaması; Sağlık-Sen Kastamonu Şubesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gerçekleştirildi.
Kastamonulu Merve, bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti
İstanbul’da yaşayan Cideli hemşehrimiz Merve Erenler, geçirdiği kaza sonrasında karnındaki 5 aylık bebeği ile hayatını kaybetti.
Yılan SOKTU! Hastaneye giderken kaza yaptı!
Ali Bayar isimli fırıncının başına ilginç bir olay geldi.
Kastamonu çocukları için ‘obezite’ alarmı!..
Dr. Şerifoğlu: “İleride daha dramatik bir durum bizi bekliyor”
2 ay önce ölümden döndü, bu kez de alkollüyken kaza yaptı
Cide ilçesinde alkollü olarak direksiyon başına geçtiği öğrenilen şahıs, aracıyla lüks otomobile çarptı.
Ünlü yönetmen boğularak yaşamını yitirdi
Sapanca Gölü'nde boğulma tehlikesi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan ünlü yönetmen Abdulkadir Ceylan Ede hayatını kaybetti. 58 yaşındaki Ede, Aynalı Tahir, Pusat, Acı Hayat gibi bir çok televizyon dizisinin yönetmenliğini yapmıştı.
Yaşamını yitiren hemşehrimizin ailesine Milletvekili'nden başsağlığı ziyareti
Zonguldak'ta evinin korkuluklarından düşen Araçlı hemşehrimiz Enes Ülgen Karakoca 39 günlük yaşam savaşına yenik düştü. CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Karakoca'nın ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.